Partywagen.nl
Plug & Party!


 

Over partywagen.nl


Partywagen.nl maakt het mogelijk om in slechts enkele seconden een complete Drive-inn show te realiseren! Het idee is simpel, u plaatst de aanhanger op de juiste plek, opent de klep, steekt de stekker in het stopcontact en het feest kan beginnen. 

De partywagen is breed inzetbaar, zo is hij in te zetten bij ieder buiten evenement / feest zoals bijvoorbeeld uw personeelsfeest, buurtfeest, sport evenement, tuinfeest of gewoon een barbecue in de achtertuin.


Ben jij geen dj? Geen probleem! De partywagen is voorzien van een professionele licht en geluidsinstallatie welke erg simpel te bedienen is. De aanwezige muziekcomputer bevat duizenden nummers met voor ieder wat wils. Hiermee kan eenvoudig een playlist worden aangemaakt. Daarnaast kan er ook een telefoon, ipad of laptop aan de partywagen gekoppeld worden zodat u muziek kan afspelen via uw eigen apparaat.


Naast de professionele geluidsinstallatie is er een mooie lichtshow aan boord. Middels 8 sneltoetsen is de lichtshow met rook en veel lichteffecten zeer eenvoudig te bedienen!


De standplaats van de Partywagen is Klarenbeek (Apeldoorn)